Home > Wie doen er mee > Verloskundigenpraktijk Belle Vie Geboortezorg & Welzijn

Verloskundigenpraktijk Belle Vie Geboortezorg & Welzijn

 

Zwanger?!  Gefeliciteerd!

Bij ons ben je aan het juiste adres!
Wij willen jullie graag begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven.

Verloskundigenpraktijk Belle Vie is een betrouwbare, innovatieve en toegewijde praktijk van zes verloskundigen en twee praktijkassistenten.

Onze visie

Als zwangere bij Belle Vie kun je rekenen op persoonlijke begeleiding die afgestemd is op de vragen en wensen van jou en je partner. Wij staan voor expertise en veiligheid bij een thuis- of poliklinische bevalling. Gedurende de zwangerschap besteden wij aandacht aan jullie wensen en keuzes voor de bevalling. Wij laten jullie, zover als mogelijk, de regie in eigen hand houden. Hierbij streven wij naar een optimale situatie van moeder en kind voor een goede start van het hele gezin.

Zwangerschap

Jullie kunnen bij ons terecht voor de complete begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraambed tot zes weken na geboorte. Ook kun je bij ons terecht voordat je zwanger bent voor het preconceptie consult. We geven adviezen over o.a. leefstijl, voeding en bespreken of er verhoogde risico’s zijn bij voorkomende ziekten of afwijkingen in je familie.

Gedurende je zwangerschap zien we jullie ongeveer veertien keer op ons spreekuur, zo maak je gedurende de zwangerschap kennis met  alle verloskundigen. Onze spreekuren zijn op locaties in Rosmalen, Groote Wielen, Berlicum en Geffen.

Echo’s

De echo’s worden gemaakt op onze hoofdlocatie op de Rodenborchweg 4 in Rosmalen door een van de verloskundigen of door een echoscopiste, allen gecertificeerde.
We beschikken over de nieuwste apparatuur en maken zelf de 13  en de SEO (19-20 weken echo). Er worden minimaal 5 echo’s gemaakt voor de termijn, de groei en ligging van je kind.

Samenwerking

Onze praktijk werkt nauw samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld in het Verloskundig Samenwerkingsverband Den Bosch. Mochten er tijdens de zwangerschap redenen zijn voor extra controle dan kunnen we door de goede afspraken met de gynaecologen snel terecht bij de juiste professional. Daarnaast werken wij nauw samen met de huisarts, kraamzorg, lactatiedeskundige en jeugdgezondheidszorg.

Coaching – Massage – Groepsbijeenkomst

Ook kun je bij ons terecht voor coaching, zwangerschapsmassage en groepsbijeenkomst. Kijk voor meer informatie op onze website www.belle-vie.nl. Ook kun je ons volgen op Instagram en Facebook

Kwaliteit

Alle verloskundigen van onze praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van onze beroepsvereniging de KNOV. Dat betekent dat wij middels bijscholingen onze kennis en vaardigheden up-to-date houden. Daarnaast zijn wij lid van de Coöperatie van Verloskundigen Den Bosch. Woon je in Rosmalen, Hintham, Groote Wielen, Berlicum, Geffen, Nuland of Vinkel? Dan heten wij je van harte welkom in onze praktijk. Kijk voor meer informatie op onze website www.belle-vie.nl

AdresRodenborchweg 4
Postcode5241 VM
PlaatsRosmalen
Telefoon073-5210764
Mailinfo@belle-vie.nl
Postcodegebied
Werkprogramma