Home > Wie doen er mee > Verloskundigenpraktijk Florence

Verloskundigenpraktijk Florence

Praktijk: Florence is een kleine praktijk in ‘s-Hertogenbosch. De praktijk staat

voor  persoonlijke begeleiding en dit kan doordat het een kleine praktijk is. Ook worden de echo’s op de praktijk gemaakt. De praktijk wil u, als zwangere en partner, op een persoonlijke manier ondersteunen en begeleiden, zodat u kunt bevallen op een manier die tegemoet komt aan uw eigen ideeën en wensen. Andere belangrijke punten:

veiligheid, kwaliteit, goede bereikbaarheid, transparante verslaglegging,privacy,goede samenwerking met het ziekenhuis, kraamzorginstellingen en andere zorgverleners.

Wie kom je tegen in de praktijk:

Chris is verloskundige sinds 2005. Nadat ze als verpleegkundige heeft gewerkt en 3 kinderen heeft gekregen is ze de opleiding voor verloskundige  in Maastricht gaan volgen. Sinds haar diploma heeft ze met veel liefdevoor het vak als verloskundige in een grote praktijk gewerkt. Vanaf 2013 heeft zij de praktijk overgenomen en een nieuwe start gemaakt.

José is sinds 2014 verloskundige. Na jaren in een verpleeghuis te hebben gewerkt, heeft zij haar droom om verloskundige te worden, waargemaakt. José komt uit ‘s-Hertogenbosch en is zelf moeder van 2 kinderen. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur of tijdens één van de diensten

 

We hebben 3 verschillende spreekuurlokaties:

  1. Palmboomstraat 127
  2. Chopinstraat 18
  3. Kooikersweg 203
AdresPalmboomstraat 127
Postcode5213 VG
Plaats's-Hertogenbosch
Telefoon06 21217422
Mailpraktijkflorence@gmail.com
Postcodegebied
Werkprogramma