Home > Wie doen er mee > Verloskundigenpraktijk ’s Hertogenbosch

Verloskundigenpraktijk ’s Hertogenbosch

Verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch bestaat uit Ingeborg Spaargaren, Marit Klaren en Lotte Groen. We bieden begeleiding van kinderwens tot na de bevalling, in heel ’s-Hertogenbosch, inclusief de binnenstad, Engelen, Empel, Groote Wielen en Hintham.

We hebben spreekuur op vier verschillende locaties en elke donderdag een avondspreekuur bij Diagnostiek voor U, en een dagelijks telefonisch spreekuur, waarbij je direct een verloskundige aan de lijn krijgt. Daarnaast is er een kinderwensspreekuur voor wie gezond zwanger wil worden en tweemaandelijks een voorlichtingsavond over de bevalling.

Onze spreekuren:

Maandagochtend 08.00 – 17.00 uur: Gezondheidscentrum Noord, Rompertcentrum 19

Dinsdag 8.00 – 17.00 uur: Gezondheidscentrum Noord, Rompertcentrum 19

Woensdagochtend 9.00 – 12.00 uur: Gezondheidscentrum Noord

Woensdagmiddag 13.00 – 17.00 uur: Helftheuvelpassage 109B

Donderdagavond 17.30 – 21.00 uur:Gezondheidscentrum Noord, Rompertcentrum 19

 

In de praktijk worden alle standaard echo’s gemaakt, behalve de nekplooimeting en de 20-weken echo. Deze echo’s worden bij Diagnostiek voor U gemaakt. We hebben vier spreekuurlocaties, waaronder drie gezondheidscentra, omdat we hechten aan een goede samenwerking met huisartsen, het consultatiebureau, maatschappelijk werk en diëtisten. Net zoals we met het ziekenhuis en kraamzorg nauw samenwerken, om zo de beste zorg te bieden.

Die zorg komt op maat. We geven persoonlijke begeleiding – er staat een bekende aan het bed –, bij bevallingen in bed, in bad, met de baarkruk, thuis en in het ziekenhuis. We coachen je door de bevalling heen en streven daarbij naar continue begeleiding.

 

 

AdresRompertcentrum 19
Postcode5233 RG
Plaats 's-Hertogenbosch
Telefoon 073  641 93 39
Mailinfo@verloskunde.nl
Postcodegebied
Werkprogramma