Home > Wie doen er mee > Elle! Vrouw & Geboortezorg

Elle! Vrouw & Geboortezorg

Elle! Vrouw & Geboortezorg

Een nieuwe moderne praktijk voor vrouw & geboortezorg in de gemeenten Heusden, Waalwijk & Altena (voormalig Aalburg). Elle! is geboren uit een fijne samenwerking tussen Verloskundigenpraktijk Rond en Verloskundigenpraktijk Samen.

De periode rondom de geboorte van je kindje is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje.

Verloskundigen

Bij Elle! Werken we in twee teams. Daarmee bieden wij de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team.
Je ziet tijdens je zwangerschap dus alleen de verloskundige van jouw team. Zo leren wij jou kennen, en jij ons!

Werkgebied
Ons werkgebied strekt zich uit over de gemeentes Heusden, Waalwijk en Altena. Onze hoofdlocatie is in Nieuwkuijk en daarnaast hebben we spreekuurlocaties in Drunen, Heusden en Genderen. Je bent van harte welkom bij ons in de praktijk als je woonachtig bent in één van de volgende plaatsen:

  • Gehele gemeente Heusden
  • Waalwijk (inclusief Driessen).
  • Gemeente Altena (De voormalige gemeentes van gemeente Aalburg)
AdresMiddelweg 11
Postcode5352CE
PlaatsNieuwkuijk
Telefoon073-2032595
Mailinfo@verloskundigenpraktijksamen.nl
Postcodegebied
Werkprogramma