Home > Wie doen er mee > Verloskundig Centrum Bommelerwaard

Verloskundig Centrum Bommelerwaard

Wij leveren verloskundige zorg in de Bommelerwaard: de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Vanaf één locatie wordt alle prenatale zorg geleverd: kinderwensspreekuur, echoscopie, zwangerschapscontrole, bloedprikken, voorlichting en anticonceptie. De bevalling begeleiden wij bij jullie thuis of poliklinisch in het ziekenhuis.

Onze visie is de basis waarop wij ons prachtige vak uitoefenen:

We delen een passie voor de verloskunde. Vanuit deze passie en onze fysiologische blik bieden we kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke verloskundige begeleiding.

De organisatie van de geboortezorg in Nederland is aan het veranderen. Daar spelen wij op in door onze kennis en ervaring te bundelen in Verloskundig Centrum Bommelerwaard en optimaal samen te werken met onze ketenpartners, met als doel jullie de best mogelijke verloskundige begeleiding in de Bommelerwaard te bieden.

Daardoor kunnen jullie met vertrouwen de zwangerschap, bevalling en het ouderschap beleven en met een tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere periode in jullie leven.

In Verloskundig Centrum Bommelerwaard bieden we multidisciplinaire zorg onder één dak. Door samen te werken met alle ketenpartners bieden we zwangeren aaneengesloten begeleiding. Indien nodig wordt specialistische zorg in gang gezet (gynaecoloog, echoscopiste, diëtiste, psycholoog, fysiotherapie, coach), waarbij wij als verloskundigen een coördinerende rol vervullen.

AdresDe Virieussingel 8
Postcode5301 GB
PlaatsZaltbommel
Telefoon0418 - 64 02 89
Mail
Postcodegebied
Werkprogramma