Home > Wie doen er mee > Vita Nova

Vita Nova

Samenwerken met ketenpartners en de zorg coördineren voor de zwangere client en haar gezin is essentieël. Door samenwerking tussen verschillende disciplines te intensiveren kan de zorg romdom de zwangeren en haar gezin verbeteren. Het is belangrijk om de zorg zo compleet mogelijk aan te bieden. Zowel de zwangeren als de de zorgprofessional is gebaat bij overzichtelijke zorgpaden wat, met het oog op de integrale zorg een must is. Om die reden zijn wij lid van het Verloskundig Samenwerkings Verband Den Bosch samen met de Coöperatie van verloskundigen ‘s Hertogenbosch e.o. en het Jeroen Bosch ziekenhuis. Om diezelfde reden wordt het VSV uitgebreid met meerdere zorgprofessionals zoals de kraamzorginstanties en de GGD

Wij maken op meerdere spreekuurlokaties dankbaar gebruik van de expertise van onze collegae denk hierbij aan oefentherapeuten, fysiotherapeuten, diëtistes, huisartsen en psychologen. Daarnaast maken wij in eigen praktijk echo’s om al zeer snel een adequate diagnose te kunnen stellen.

Om de zwangere en haar partner zo goed mogelijk te informeren hebben wij naast de intensieve zorg een website gemaakt om ze te kunnen laten groeien in eigen vertrouwen en intuitie gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed. Daarnaast zijn de assistentes iedere dag van 7:45 tot 17:30 te bereiken voor (dringende) vragen en het maken of verzetten van afspraken. (Telnr 073-6124569) Indien er spoed is kunnen er zowel op het spreekuur als tijdens de diensten afspraken gepland worden.

Er wordt spreekuur gehouden op 4 lokaties.

  1. Balkbrug Oost 62 in Empel van Maandag tot en met vrijdag bij Medisch centrum de Brink
  2. Goeman Borgiusstraat 20 in de Maaspoort op donderdagochtend
  3. Emmaplein 21 in het Centrum op donderdagmiddag bij de Huisartsen in de Leonardus
  4. Copernicuslaan 301 in West op dinsdagmiddag bij het medisch centrum Medizz

Benieuwd?

We zijn te vinden op www.verloskundigedenbosch.nl, facebook en twitter

AdresBalkbrug Oost 62
Postcode5236 PW
Plaats's-Hertogenbosch
Telefoon073-6124569
Mailvitanova@verloskundigedenbosch.nl
Postcodegebied
Werkprogramma