Voor jullie

Een kindje krijgen is voor veel (aanstaande) ouders het mooiste maar ook tegelijkertijd het meest spannende moment in hun leven. Verschillende zorgorganisaties en disciplines zijn betrokken bij uw zwangerschapsbegeleiding. Vsv @verlosdenbosch geeft u met deze website het startpunt in uw zoektocht naar informatie over alles wat met zwangerschap, bevalling en ouderschap te maken heeft.

Actueel

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus (COVID-19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. De verloskundige praktijken en het ziekenhuis in in de regio ‘s-Hertogenbosch volgen beleid en richtlijnen van de landelijke organisaties. Lees verder voor meer informatie.

Voorlichting

Het VSV biedt aanstaande ouders regelmatig een voorlichtingsmogelijkheden aan waarin informatie rondom het geboorteproces wordt behandeld. Lees verder voor meer informatie.

 

VSV @Verlosdenbosch

Samenwerking tussen verloskundigen, verloskundig actieve huisartsen, gynaecologen, kraamverzorgenden en kinderartsen verbetert de kwaliteit van de verloskundige zorg in Nederland.
Eén van de manieren om deze samenwerking vorm te geven is het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) rondom elk ziekenhuis zo ook in regio ‘s-Hertogenbosch eo.

Ouderraad

De ouderraad in de regio ’s-Hertogenbosch is ondergebracht in de oudercommissie van Kanteel Kinderopvang en bestaat uit ouders die een eerdere ervaring hebben met de geboortezorg. Zij  dragen op een constructieve manier bij, aan zorginhoudelijke afspraken en/of processen.